Solo naar de zon in 2021: Vanaf 355 euro 8 dagen Fuerteventura!

Door Covid zijn er niet veel plekken meer geschikt voor een vakantie. Eigenlijk kleuren alleen de Canarische Eilanden op dit moment nog geel. Als je aan het begin van het nieuwe jaar hunkert naar een weekje zon, dan is dit misschien een goede aanbieding voor je.

Je kunt voor 355 euro 8 dagen op Fuerteventura zitten. Voor dat geld heb je de vlucht, een transfer naar je verblijf met zwembad en een 2-kamer appartement voor 8 dagen. Helaas geen gratis wifi op je kamer, maar wel in de openbare ruimtes. 

Met een 8.2 heeft Maxorata Beach een goede score. Heb je nou geen zin om de hele week bij het (zoutwater-)zwembad te blijven hangen, dan zijn er winkels en restaurants op loopafstand. Net als het strand. Of regel een huurauto om het eiland te verkennen! 

Boeken doe je via de Vakantiediscounter. Je vertrekt is dan op 2 januari vanaf Schiphol.