Solo stedentrip: In maart 5 dagen Venetië vanaf 257 euro

Venetië klinkt misschien niet als een erg logische bestemming voor een solo trip, maar buiten het hoogseizoen is het gewoon een erg leuke plek om te bezoeken. Trek een midweek uit voor Venetië, ontloop de weekenddrukte. Koop een dagpas (of meerdagenpas) voor de Vaporetto en verken de stad en de omliggende eilanden (Burano is een aanrader!) via het water en te voet. 

De aanbieding die ik voor je heb gevonden is voor Hotel da Bruno. Volgens Tripadvisor goed voor een score van 9.0. Het hotel ligt lekker centraal, op 4 minuten lopen van de Rialto brug en 5 minuten van het San Marco plein. Voor slechts 257 euro heb je een vlucht en 4 hotelovernachtingen dichtbij de hoogtepunten van Venetie. 

Boek de reis bij Bebsy. Kies voor vliegen vanaf Amsterdam, 1 persoon, eenpersoonskamer en vertrek 1 maart voor 5 dagen.