Geinige & nuttige camera gadgets

Als je van fotografie houdt dan is in je eentje reizen een perfecte kans om op je gemak de meest mooie foto’s te maken. Niemand staat ongeduldig naast je te wachten tot je eindelijk die ene perfecte foto gemaakt hebt. Die foto’s post je daarna natuurlijk online om de thuisblijvers de ogen uit te steken te inspireren. Om je hierbij te helpen heb ik een aantal must-haves op een rijtje gezet.

Wifi SD kaart: €60

Je “ouderwetse” camera zonder wifi toch omtoveren in een camera waarmee je je foto’s direct online kunt zetten?  Transcend’s Wifi SD kaart voegt draadloze mogelijkheden toe aan je digitale camera. Met deze kaart kun je foto’s en video’s naar je mobiel, tablet of laptop streamen zonder kabels of kaartlezers. Je hoeft alleen maar je camera te verbinden met wifi (Hoe je altijd wifi op zak kunt hebben op reis) en via een gratis app op je apparaat de foto’s te selecteren en met Instagram te delen. De makkelijke oplossing voor bijna real-time verslag doen met een camera die net even wat betere foto’s maakt dan je smartphone.

Koop bij bol.com


Universele camera kit voor je smartphone: €44,95

Heb je geen zin om een volledige camera-uitrusting met je mee te zeulen op je komende trip? Dit geinige pakket is dan misschien wel een goede manier om je smartphone te pimpen zodat je een beetje in de buurt komt. Met de klem is het mogelijk verschillende lenzen te bevestigen op de meeste smartphones. Naast dat het verschillende lenzen bevat, heb je hiermee ook meteen die vreselijke handige selfie-stick en een tripod in bezit.

Inhoud Pakket:
– Premium draadloze bluetooth selfie stick met afstandsbediening.
– 3-in-1 smartphone lens kit met lens clip en fish eye, macro & wide lens – inclusief opbergetui.
– Universele telefoonhouder.
– Universele telescoop lens met 8x vergroting.
– Stevige, lichtgewicht aluminium tripod.

Koop bij bol.com


DJI Mavic Pro: €1199

Ik  ben zo’n type dat dol is op gadgets en elke keer als ik iets zie, is het NET niet wat ik echt zoek. Zo blijf ik eeuwig wachten op beter en mooier. Maar de DJI Mavic Pro heeft wel zo’n beetje alles wat ik zoek: een makkelijk te vliegen drone die weinig ruimte in neemt. Een die je kunt instellen dat hij je volgt (met verschillende settings). Een die ik met mijn telefoon kan bedienen. En een die uit zichzelf weer “thuis” komt.

Het is dan misschien niet zo’n goedkope drone, maar hij is het geld wel waard.De 4k camera staat garant voor hele goede beelden en doordat hij opbouwbaar is past hij makkelijk in je rugtas tijdens een hike. Aan jou om te beslissen of je er wat mee doet of niet.

 

Te koop bij DJI


180º snorkelmasker met Go-Pro aansluiting: €53,79 (inclusief verzending naar NL)

Hou je van snorkelen? Met dit masker wordt snorkelen niet alleen voor jezelf een super ervaring, maar ook voor je “publiek”. Het is mogelijk een Go-Pro aan te sluiten bovenop het masker zodat je precies filmt wat jij ziet. Terwijl jij geniet van een prachtig 180 graden beeld onder water kun je comfortabel blijven ademen doordat het masker water blokkeert. Je moet alleen nog wel even zelf een Go-Pro aanschaffen.

Het masker is te koop bij Amazon. Iets soortgelijks is ook te koop bij Bol.com, maar dat is doorgaans slechtere kwaliteit en duurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *