The Backpacking Book

Op Facebook stuitte ik op een ontzettend leuk idee: “The Backpacking Book”. De bedenkers hiervan leek het leuk om een notitieboek op reis te sturen dat doorgegeven wordt van reiziger op reiziger. De bedoeling is om het uiteindelijk weer in Nederland terecht te laten komen. Onderweg wordt het boek door de verschillende mensen gevuld met alle avonturen en tijdens al dat reizen kan iedereen het boek ook via social media het boek volgen.

Afgelopen 28 januari vertrok het eerste boek en komende week zijn er 3 boeken (Benjamin, Bella en Billy) aan het reizen in Azië, Midden-Amerika en Zuid Amerika. Je kunt de avonturen volgen op Instagram en/of Facebook.

Mocht je het zelf nou ook een gaaf idee vinden kun je een boek aanvragen voor jouw reis en zo het reisgezelschap verder uitbreiden.