Gevonden: Timescenery. Idee: Weekend Zurich.

Ik heb iets nieuws ontdekt: Timescenery. En deze zul je waarschijnlijk nog vaker tegen gaan komen bij Tralone. Het is een webapp waar je online je reis in detail kunt samenstellen. Vlucht, hotel, huurauto, bezienswaardigheden, restaurants kun je toevoegen aan je schema. Het mooie is dat je je schema’s ook kunt delen op social media (en er eventueel geld mee kunt verdienen!). De site biedt de mogelijkheid om hotels, huurauto’s & vliegtickets te boeken en ze zijn van plan de mogelijkheden steeds verder uit te breiden. Een site om in de gaten te houden!

De Timescenery site bevat een enorme hoeveelheid reis-voorbeelden die in mijn ogen meestal behoorlijk duur zijn omdat ze gebruik maken van de beste/duurste hotels, redelijk sjieke huurauto’s en gericht op duo’s. Maar ik heb het net geprobeerd en het is net zo handig voor solo reizigers.

Als voorbeeld een weekend weg naar Zurich wat ik zojuist heb samengesteld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *