4 Dagen hartje Barcelona voor €270,39 (vertrek 26 maart)

Barcelona, de stad van strand, voetbal, Gaudi en de Sagrada Familia. Een stad waar ik mijzelf nog nooit verveeld heb. Soms enorm duur en soms best betaalbaar. Via Expedia zojuist iets gevonden in de tweede categorie. Voor ongeveer 270 euro vlieg je vanaf Eindhoven om 4 dagen in Barcelona te verblijven in Hotel Acta BCN 40. Met een gastenscore van 4/5 en gratis wifi kan dat bijna niet mis gaan. De lokatie is ook prima, binnen 10 minuten loop je naar het Museum voor Hedendaagse kunst en Las Ramblas.

Boek bij Expedia

In Barcelona: Naast dat je natuurlijk alle Gaudi hoogtepunten af moet gaan, kun je ook even kijken bij Palau de la Musica. Maak daar stiekem een foto van het prachtige glas in lood als de gids niet oplet. Ook de avondtour van de hop-on-hop-off bus is de moeite waard met de stop bij de magische fontein. Ga vooral een keer een hapje eten bij Woki Organic Market bij Plaça de Catalunya: Een bijzondere ervaring om midden in een bio-winkel te kunnen dineren.